Invită-ți prietenii

Știi pe cineva la început de drum în afaceri? Ai un prieten antreprenor? Mai mulți? Spune-le și lor despre Stup!

Te rugăm să te asiguri că persoana pe care o recomanzi este de acord să ne comunici e-mailul său și verifică dacă l-ai scris corect.

Despre Stup, cu Radu Savopol

Dacă îți place, spune-le și prietenilor tăi 😊

28 IULIE 2022   •   Durata: 7:48 minute

Radu Savopol: “Stup e un loc în care se vor crea multe parteneriate”

Te-ar fi ajutat să fi existat Stup atunci când ai început 5 To Go? Dacă da, cum?

“Cred că da, pentru că sunt multe lucruri care poate la vremea respectivă le-am căutat pe internet ca să le descopăr (…) poate aveam nevoie să vorbesc la momentul ianuarie 2015 despre diverse lucruri, ce înseamnă onlineul, ce înseamnă poate promovarea. Le-am făcut, nu chiar în momentul deschiderii, poate le-am făcut pe parcurs și nu a fost întotdeauna la timpul potrivit, poate a fost prea târziu, am pierdut niște pași. Cred că în momentul în care ai acces la așa ceva, cred că și cadrul și locul unde îți gândești businessul, cum e locul acesta, e un loc care îți dă energie.”

E greu să comunici în online?

“Pare o fata Morgana așa, onlineul, pentru că de multe ori zici “a, e acolo și pot să îl fac”, dar nu e chiar așa, adică nu este foarte ușor să-l accesezi de fiecare dată. Ai senzația că e acolo și oricând la orice ora din zi și din noapte poți să te promovezi, dar când începi să intri și să vezi ce trebuie să faci, nu mai e chiar așa. Adică, de multe ori efectele sunt zero, sau banii pe care îi bagi au efect zero, și din cauza asta cred că e foarte important să pornești bine in online.”

Ce e Stup pentru un antreprenor?

“Cred că e un loc în care (…) se vor crea multe parteneriate aici, pentru că vor fi mulți oameni din diverse domenii de activitate care vor fi sub aceeași umbrelă și cred că se vor conecta foarte bine, fie la o cafea, fie că au o nevoie, fie că se întâlnesc afară la o cafea, la socializare, se vor conecta foarte mult.”

Dacă îți place, spune-le și prietenilor tăi 😊

Vrei sa participi la un workshop antreprenorial?

În Stup găsești tot felul de evenimente.

Află mai mult

Video-uri similare

20 IULIE 2022   |   5:41 minute

Despre Stup, cu Tibi Moisă

Află mai multe

20 IULIE 2022   |   4:04 minute

Despre Stup, cu Adnana Popa

Află mai multe

20 IULIE 2022   |   4:05 minute

Despre Stup, cu Monica Jitariuc

Află mai multe