Invită-ți prietenii

Știi pe cineva la început de drum în afaceri? Ai un prieten antreprenor? Mai mulți? Spune-le și lor despre Stup!

Te rugăm să te asiguri că persoana pe care o recomanzi este de acord să ne comunici e-mailul său și verifică dacă l-ai scris corect.

Termeni și Condiții

Pagina web www.stup.bancatransilvania.ro (în continuare “site-ul Stup”) este o pagina accesibilă tuturor persoanelor care doresc să vizualizeze informații despre Stup.

Proiectul STUP a luat naștere ca urmare a inițiativei Băncii Transilvania de a asigura în București un spațiu fizic dedicat deservirii tuturor antreprenorilor sau persoanelor care doresc să devină antreprenor, indiferent dacă sunt sau nu clienți ai Grupului Financiar Banca Transilvania. Conceptul care stă la baza proiectului presupune realizarea unui „one stop shop” pentru antreprenori și antreprenori în devenire, respectiv oferirea în cadrul aceluiași spațiu atât a unor servicii financiare cât și a unor servicii de business, de care un antreprenor are nevoie în mod uzual. Stup oferă atât servicii necesare pentru demararea unor afaceri noi, cât și pentru business-urile deja existente.

Site-ul Stup dă posibilitatea tuturor antreprenorilor și antreprenorilor în devenire să își creeze un cont de utilizator și astfel să devină membri ai comunității antreprenoriale Stup.

Comunitatea antreprenorială Stup cuprinde toate persoanele fizice care au cont creat pe site-ul Stup.

Acestea pot beneficia de servicii financiare și de business oferite în Stup, indiferent dacă au calitatea de asociat/reprezentant legal într-o companie (antreprenor) sau dacă sunt persoane fizice care doresc să își înființeze o companie (antreprenori în devenire) și indiferent dacă sunt sau nu clienți ai unei entități a Grupului Financiar Banca Transilvania sau ai unui Partener.

În Stup, Banca Transilvania (“BT”) și subsidiara acesteia, BT Microfinanțare IFN S.A. („BT Mic”), oferă servicii financiare, în timp ce Partenerii Stup oferă produse și servicii non-financiare din diverse domenii, cum ar fi dar fără a se limita la: înregistrări/modificări de firme, soluții de facturare și contabilitate, consultanță în creșterea vânzărilor, dezvoltarea de magazine on-line, etc, inclusiv consultanță în legătură cu aceste servicii, denumite în mod generic servicii de business. Lista actualizată la zi a Partenerilor Stup se regăsește pe site-ul Stup în secțiunea Parteneri.

Astfel, odată înregistrați pe site-ul Stup, antreprenorii/antreprenorii în devenire vor beneficia de sprijinul partenerilor care activeaza in Stup pentru a înființa o firmă nouă, a porni o afacere a-si promova afacerea în mediul online, vor putea găsi soluții financiare și de business potrivite nevoilor acestora, vor putea participa la evenimente de business organizate în cadrul Stupului.

Membrii comunității antreprenoriale Stup se împart în trei categorii:

  • Membri Core Community – sunt membrii comunității antreprenoriale Stup care și-au înființat o firmă nouă cu sprijinul partenerilor care oferă servicii de business în Stup;
  • Membri Activi – sunt membrii comunității antreprenoriale Stup care au beneficiat de consultanță din partea Partenerilor în urma unei vizite în Stup.
  • Membri înscriși în comunitatea antreprenorială Stup – sunt membrii comunității antreprenoriale Stup care doar și-au creat cont pe site-ul Stup și nu se încadrează în una dintre cele două categorii mai sus menționate.

Partenerii Stup pun la dispoziția primelor două categorii de membri Stup menționate anterior oferte personalizate de servicii de business în funcție de categoria din care fac parte, astfel:

  • Membrii Core Community beneficiază de oferte Core Community, valabile pentru o perioadă de 12 luni de la data înregistrării noii societăți la Registrul Comerțului; După expirarea primelor 12 luni, aceștia vor beneficia de ofertele disponibile membrilor Activi;
  • Membrii Activi beneficiază din partea Partenerilor Stup de ofertele destinate membrilor Activi.

Ofertele de servicii de business menționate mai sus, constau în beneficii, reduceri și perioade de gratuitate oferite de Partenerii Stup față de serviciile business standard. Aceste oferte vor fi disponibile atât timp cât Partenerul activează în calitate de Partener Stup și atât timp cât clientul este membru al comunității antreprenoriale Stup și face parte din cel puțin una dintre aceste categorii eligibile pentru ofertele comerciale personalizate.

Partenerii Stup sunt responsabili să acorde ofertele personalizate potrivite în funcție de categoriile din care fac parte membrii comunității antreprenoriale Stup. Totodată, Partenerii Stup pot decide individual acordarea beneficiilor aferente celor două categorii eligibile din cadrul comunității antreprenoriale Stup, cumulat cu alte reduceri sau promoții existente în portofoliul propriu.

În Stup orice membru al comunității antreprenoriale Stup are posibilitatea de a-și crea și dezvolta o rețea de networking cu alți membri ai comunității antreprenoriale Stup, de a participa de evenimentele organizate în Stup, la ateliere de lucru, sesiuni de informare, evenimente de networking.

BT își rezervă dreptul de a modifică conținutul și/sau structura site-ului Stup în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

BT deține drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate în site-ul Stup.

Nicio informație de pe acest site - referitoare la Stup, Banca Transilvania, companiile Grupului Financiar Banca Transilvania sau la Parteneri Stup - nu trebuie să fie considerată oferta. Acest site nu conține sfaturi sau recomandări cu privire la luarea unei decizii, oricare ar fi aceasta.

Astfel BT nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune produse utilizatorului site-ului, fie acesta membru al comunității antreprenoriale Stup sau simplu vizitator al acestuia. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate pe acest site de către orice persoană fără acordul scris al Băncii Transilvania.

Membrul comunității antreprenoriale Stup este singurul responsabil pentru păstrarea în siguranță a credențialelor cu care s-a înrolat pe site. BT nu va fi responsabilă pentru pierderea parolei, accesul neautorizat in contul utilizatorului sau orice scurgere a datelor din contul utilizatorului ca urmare a accesului neautorizat de catre o alta persoana.

Banca Transilvania nu garantează că informațiile care apar pe acest site nu conțin erori, cu toate că BT depune toate eforturile pentru a transmite informații actualizate și exacte.

Orice persoană care dorește să se informeze și/sau să achiziționeze unul din serviciile sau produsele prezentate pe site-ul Stup este rugată să programeze o vizită în STUP pentru a afla detalii - disponibilitate, condiții contractuale, taxe, tarife și comisioane aferente, etc.

Banca Transilvania nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului site-ului cauzate de informații eronate. Informațiile se pot modifica în orice moment și nu se poate acordă nici o garanție cu privire la acuratețea, caracterul complet sau actual al informațiilor furnizate.

Banca Transilvania nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere pe site-ul Stup.

În cazul în care sunt accesate de pe site-ul Stup link-uri sau secțiuni care direcționează vizitatorii către website-uri ale unor alte entități (inclusiv site-urile entităților care activează în Stup), se aplică termenii și condițiile, precum și politicile de prelucrare date personale și de cookies ale furnizorilor respectivelor site-uri.

Drepturile și obligațiile utilizatorilor site-ului Stup, cât și ale Băncii Transilvania S.A. prevăzute prin prezentul document vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea română. Dacă aveți întrebări cu privire la aceste mențiuni, va rugăm să ne contactați (https://stup.bancatransilvania.ro/intreb-stup ).

In măsura în care nu ați acceptat expres prevederile din Termenii și Condițiile enunțate mai sus (ex. atunci când creați un cont de utilizator pe site-ul Stup), prin continuarea navigării pe acest site înțelegeți și acceptați că aceste prevederi vă sunt aplicabile.