Invită-ți prietenii

Știi pe cineva la început de drum în afaceri? Ai un prieten antreprenor? Mai mulți? Spune-le și lor despre Stup!

Te rugăm să te asiguri că persoana pe care o recomanzi este de acord să ne comunici e-mailul său și verifică dacă l-ai scris corect.

Hai cu afacerea în online

În Stup găseșți tool-urile necesare pentru a-ti duce business-ul în online.

programează o întâlnire

Primii pași în online

Toată lumea vorbește despre online. Parcă toate business-urile sunt acolo. Dacă vrei să înțelegi mai bine cum stă treaba cu online-ul și mai ales ce ar fi cel mai potrivit pentru business-ul tău, haide în Stup și stai la o discuție foarte concretă despre toate astea!

Ne consultăm împreună și stabilim care ar fi pașii următori pentru a-ți duce business-ul în online, ce presupune asta ca timp, cost și resurse necesare, și poate cel mai important – cam ce înseamnă un business bun în online; de ce trebuie să ții cont în general în organizarea afacerii tale pentru a putea face treabă bună.

Te-ai hotărât să începi cu un site de prezentare? Sau un cont profi de facebook business sau Insta? Foarte bine. În Stup poți să ți le faci pe toate; ai tot suportul necesar de la nivel de consiliere până la stadiul de implementare a soluției finale.

Sigur – trecem prin tot procesul împreună. Este important ca tu să alegi ce îți dorești ca identitate, imagine, prezentare, produse etc, noi urmând să ne asigurăm că le punem în practică într-un mod armonios.

Un magazin online doar al tău este un mare pas înainte. Dacă alegi să faci asta, în Stup găsești cam tot ce ai nevoie – de la zona de consultanță până la implementarea finală a acestuia. Cu tot ce ai nevoie astfel încât magazinul să fie funcțional și frumos 😊 – poze de produs, suport în realizarea conțintului scris al site-ului, soluție de plăti, servicii de facturare, servicii de curierat etc. Sunt toate aduse într-un singur loc astfel încât să poți avea magazinul online gata cât mai repede, însă tu decizi de fapt ce anume folosești din toate cele de mai sus.

Dacă te gândești să încerci online-ul pe un marketplace, e foarte bine. În Stup găsești chiar un integrator de marketplace-uri. Ce înseamnă asta? Că poți să ai vizibilitate pe mai multe platforme, în funcție de planurile tale de business. În plus, poți apela la soluții digitale de gestiune a stocurilor și comenzilor, lucru critic pentru un business în online.

Chiar dacă noutatea e mare, nu trebuie să faci nimic singur. Venim cu oricât de multă consultanță, suport și răbdare pentru a te acomoda cu noile tool-uri.

Gata. Ești în online. Acum trebuie să vindem. Pentru asta o să ai un partener de discuție în Stup pentru a-ți oferi consultanța necesară ori de câte ori ai nevoie, iar dacă vrei să te ajute la modul cel mai concret în realizarea campaniilor de promovare în online poate să o facă de fiecare dată. Tu stabilești direcția, noi facem planul de bătaie. Și îi dăm viață.

După cum vezi am încercat să aducem la un loc cam toate serviciile de care ai nevoie pentru a-ți duce business-ul în online. Cu o doză bună de consiliere gratuită și suport continuu în acomodarea cu noile lucruri din viața de onliner 😊 Sperăm să îți fie de folos. Hai să ne apucăm de treabă acum.

Beneficii

  • Poți să fii membru Stup, indiferent de banca unde ai cont
  • Nu există taxă de membership
  • Ai parte de consultanță gratuită
INTRĂ ÎN COMUNITATE

Cum aplici?

1

Îți faci o programare în Stup

Programeaza-te
2

Vii la noi și te ajutăm cu tot ce îți este necesar. Tu alegi ce ți se potrivește.

3

Rămânem aproape pentru orice ai nevoie pentru dezvoltarea business-ului tău.

Parteneri

Vrei să cunoști partenerii noștri cu care facem lucruri faine în Stup?

vezi partenerii

Evenimente

Așteptăm să ne vedem la un eveniment de business, un program de learning sau la o seară de networking. Alegi tu la ce ți-ar plăcea să vii.

vezi evenimente