Invită-ți prietenii

Știi pe cineva la început de drum în afaceri? Ai un prieten antreprenor? Mai mulți? Spune-le și lor despre Stup!

Te rugăm să te asiguri că persoana pe care o recomanzi este de acord să ne comunici e-mailul său și verifică dacă l-ai scris corect.

Despre Stup, cu Andrei Radu

Dacă îți place, spune-le și prietenilor tăi 😊

20 IULIE 2022   •   Durata: 8:07 minute

Andrei Radu: “Stup este un one stop shop pentru antreprenori”

Ce e Stup?

Stup este un one stop shop din punctul meu de vedere pentru că aici găsești de la advice, de la sfaturi în sine, până la serviciile care te pot ajuta în dezvoltarea businessului tău. (...) Aici găsești cam tot ce îți trebuie și cam tot ce aș fi avut și eu nevoie ca antreprenor la început de drum.

Sunt un antreprenor la început de drum. Cum mă ajută un partener Stup?

Cred că, în primul rând, advice, adică know-how-ul asta de specialitate venit de la niște oameni care au trecut prin experiențele lor de business, mi se pare cel mai util.

Este foarte adevărat că trăim într-o era în care internetul îți oferă acces la foarte multă informație, dar faptul că nu pierzi timp și nu încerci pe pielea ta anumite recomandări, sfaturi, pe care le poți găsi pe internet și ți le spune cineva sintetizat, care a trecut prin toate experiențele tale, mi se pare un ajutor excepțional.(…)

În afară de sfaturile în sine, sunt implementările, adică ai pe de altă parte zona de servicii din Stup, care te pot ajută realmente în dezvoltarea businessului tău."

De ce îți place Stup?

În primul rând îmi place originalitatea, deci, este un concept unic. (…) Zona de conținut, de advice, este foarte importantă, și de ce îmi place foarte mult? Pentru că pui cap la cap, adică aduci în același loc mai mulți oameni din domenii variate care te pot ajută. E un concept unic pe care eu cel puțin îl apreciez maxim.

Dacă îți place, spune-le și prietenilor tăi 😊

Vrei sa participi la un workshop antreprenorial?

În Stup găsești tot felul de evenimente.

Află mai mult

Video-uri similare

20 IULIE 2022   |   5:41 minute

Despre Stup, cu Tibi Moisă

Află mai multe

20 IULIE 2022   |   4:04 minute

Despre Stup, cu Adnana Popa

Află mai multe

20 IULIE 2022   |   4:05 minute

Despre Stup, cu Monica Jitariuc

Află mai multe