Invită-ți prietenii

Știi pe cineva la început de drum în afaceri? Ai un prieten antreprenor? Mai mulți? Spune-le și lor despre Stup!

Te rugăm să te asiguri că persoana pe care o recomanzi este de acord să ne comunici e-mailul său și verifică dacă l-ai scris corect.

ESG is coming: Cum fac sa ma ajute ESG-ul in afacere?

Detalii eveniment

Cui se adreseaza? –Antreprenorilor aflati la inceput de drum si antreprenorilor cu experienta

Esti un antreprenor responsabil si faci deja bine pentru comunitatea ta, dar cum sa faci bine si sa te ajute si in afacere?

Fie ca faci B2B sau B2C, clientii isi doresc sa cumpere produse sau servicii de la o firma sustenabila si responsabila social. Investitorii si alti finantatori evalueaza ideile de afaceri si in functie de impactul social si de mediu pe care il prognozeaza.

In acest workshop, impreuna cu Paula, traducem pentru afacerea ta conceptele de CSR, ESG (Environmental, Social, and Governance) si sustenabilitate in contextul politicilor Uniunii Europene. Exploram modele de business ca sa iti poti imbunatati impactul social, prin propriile puteri sau alaturi de parteneri, precum furnizori sau organizatii neguvernamentale de incredere. Ne uitam la cum alegi si cum promovezi binele pe care il faci in comunitate si facem lista cu primele schimbari de impact in business, schimbari pentru impact social si de mediu.

Hai in Stup, pe Calea Serban Voda 206, sa afli de ce este important sa urmezi trendul ESG.

Informatii eveniment

Data  •  20/09/2023
Ora   •  09:30 - 16:00
Locatia   •  Stup
Traineri   •   Paula Beudean
Număr de locuri   •  35
Pret eveniment   •  0 lei
D

Acest eveniment s-a încheiat 😔.
Nu-ți face griji, avem o multime de alte evenimente potrivite pentru tine.

Vreau să mă înscriu
înscrie-te