Invită-ți prietenii

Știi pe cineva la început de drum în afaceri? Ai un prieten antreprenor? Mai mulți? Spune-le și lor despre Stup!

Te rugăm să te asiguri că persoana pe care o recomanzi este de acord să ne comunici e-mailul său și verifică dacă l-ai scris corect.

Un nou început #SeFaceLaStup cu Elena Bratie

Dacă îți place, spune-le și prietenilor tăi 😊

21 FEBRUARIE 2023   •   Cât te reținem cu cititul? 4 minute

În această serie de interviuri, te invităm să descoperi poveștile unor tineri ambițioși care, în privința antreprenoriatului, au trecut de la îndoială la încredere mai repede decât poți spune STUP. Pentru că au găsit aici o comunitate de specialiști dornici și pregătiți să le ușureze calea de la început. Și chiar mai mult decât atât. Despre ei și despre felul în care un nou început #SeFaceLaStup, poți citi aici în continuare.

Spune-ne câteva cuvinte despre businessul tău: ce face, cine este?

The Beautiful Club e un salon de înfrumusețare care îmbină serviciile specifice domeniului beauty cu networking-ul și socializarea. A fost gândit ca un club exclusivist, în care o schimbare de look sau o sesiune de relaxare să aibă loc nu doar într-un mediu plăcut și într-un spațiu relaxat, ci într-un context social propice schimbului de idei și legării de prietenii. Totodată, ne-am propus să deschidem colaborări cu designeri de modă, de bijuterii și chiar tablouri cărora să le expunem lucrările în club și să le oferim spre vânzare clienților noștri.

Aveai experiență în zona de antreprenoriat când ai pornit la drum?

Nu, acesta e primul meu business. Eu am terminat Facultatea de Drept și, înainte să pornesc afacerea, am lucrat în notariat. Deși mi-a plăcut ce am studiat în facultate, pe parcurs am început să simt o nepotrivire tot mai mare între ce simțeam că vreau să fac și ce ajunsesem să profesez. Dar pentru că vin dintr-o familie de antreprenori, m-am gândit “de ce să nu îmi urmez pasiunea și să îmi deschid ceva propriu, așa cum a făcut fratele meu?”.

Cum ai aflat de STUP?

Venirea mea la STUP a avut loc prin Daniel Dobre, colegul și în curând partenerul meu de business. Fiind deja client BT, într-o zi Daniel a primit un mail în care era anunțată lansarea locului. Având în vedere faptul că, la momentul respectiv, de-abia începuserăm să gândim conceptul salonului, m-a sunat și mi-a spus “cred ca ar fi o super idee să mergem la STUP si să începem acest business prin ei”. Zis și făcut.

Cu ce gând ai venit la STUP?

În principiu, am venit la STUP ca să înțeleg mai bine despre ce este vorba. După ce oamenii din STUP mi-au prezentat și explicat cum aici se poate face businessul cu totul, ne-am pus pe treabă. The Beautiful Club a fost conceput în întregime aici, de la înființare, deschiderea conturilor, Internet Banking, contabilitate, plus identitate de brand, website și marketing.

Cu ce parteneri ai ales să lucrezi?

În primul rând, am lucrat cu REGnet pentru înființarea firmei. Apoi, am demarat colaborarea cu SmartBill pe partea de contabilitate despre care știam de dinainte că sunt cei mai buni. Pe parcurs, i-am cunoscut pe cei de la MTH.Digital care s-au ocupat de logo, de branding și de marketing online. La momentul actual, mai avem încă un partener cu care lucrăm, și anume GoMag, pentru dezvoltarea site-ului.

Ce problemă ți-a luat STUP de pe umeri?

Stresul de început și efortul de a lua decizii în domeniile la care nu m-aș fi priceput. Ca exemplu, cei de la MTH Digital au avut o contribuție importantă la liniștea mea pentru că au gândit și lucrat toată identitatea de brand singuri. Eu nu a trebuit decât să aleg la final varianta care mi-a plăcut cel mai mult. Nu am depus niciun efort în gândirea logo-ului sau a altor elemente de brand. Ba mai mult, ne-au ajutat inclusiv pe partea de client service, explicându-ne câteva moduri de comunicare cu angajatul sau feluri optime în care să ne purtăm cu clienții. Iar astea sunt doar câteva dintre exemplele de probleme pentru care am găsit soluții neașteptate la STUP.

De obicei, o schimbare de look efectuată la salon ne dă un boost de încredere. Cum a fost pentru tine experiența STUP din perspectiva schimbării?

Am venit neștiutoare la STUP, cu o mulțime de gânduri și întrebări, dar am plecat cu nenumărate informații clare, cu un ajutor consistent și cu un sentiment de apropiere în relația cu oamenii de aici. Având în vedere cât de deschiși și profesioniști sunt toți, stresul specific oricărui start în afaceri s-a transformat într-un vibe pozitiv cu care pornesc astăzi mai încrezătoare la drum.

Join STUP! E timpul pentru un nou început dedicat ție și afacerii tale.

Dacă îți place, spune-le și prietenilor tăi 😊

Vrei sa participi la un workshop antreprenorial?

În Stup găsești tot felul de evenimente.

Află mai mult

Articole similare

03 OCTOMBRIE 2023   |   4 minute

Un nou început #SeFaceLaStup cu Alexandru

Află mai multe

18 IULIE 2023   |   5 minute

Un nou început #SeFaceLaStup cu Denisa

Află mai multe

25 IULIE 2023   |   5 minute

Un nou început #SeFaceLaStup cu Vlad

Află mai multe