Invită-ți prietenii

Știi pe cineva la început de drum în afaceri? Ai un prieten antreprenor? Mai mulți? Spune-le și lor despre Stup!

Te rugăm să te asiguri că persoana pe care o recomanzi este de acord să ne comunici e-mailul său și verifică dacă l-ai scris corect.

Pornește-ți afacerea în Stup!

Dacă îți place, spune-le și prietenilor tăi 😊

21 IULIE 2022   •   Cât te reținem cu cititul? 3 minute

Salut. Te gândești să începi un business? Înseamnă că ai de ceva vreme o idee despre ce vrei să faci, despre ce produs sau serviciu vrei să vinzi, nu-i așa? Plus doza necesară de curaj. În primul rând ne bucurăm că ai gânduri și planuri antreprenoriale. Ne plac tare oamenii ca tine :) Iar apoi ne gândim dacă putem fi și noi de folos. Ne place tare și asta :)

În Stup am gândit o gamă de produse și servicii necesare pentru startul oricărui business. Iar când spunem necesare, practic nu prea se poate fără ele. Haide să vedem despre ce e vorba. Odată ce ajungi în Stup, o colegă te va invita la o discuție scurtă despre planurile tale, despre ce te gândești să faci, despre ce te frământă. Apoi, pe scurt, îți va spune cam ce poți face în Stup, urmând ca tu să te hotărăști dacă vreun produs sau serviciu îți este de ajutor. Acum sau la un moment ulterior. În cazul în care ești hotărât să mergi mai departe acum, urmează să îți indice câteva pitstop-uri la colegii noștri parteneri.

În primul rând, o să ai o discuție deschisă cu partenerii nostri de la Regnet despre ce înseamnă să îți înființezi firma din punct de vedere legal – pornind de la ce vrei să faci, ei te vor consilia despre obiectul de activitate potrivit, declararea sediului social, care ar fi opțiunile fiscale legate de impozite și tva, de ce ai nevoie pentru a face acest lucru. Iar dacă vrei, ei pot face toate lucrurile astea pentru tine, fără ca tu să te mai deplasezi prin alte părți. Practic preiau ei toată treaba, urmând să fii anunțat când s-a finalizat înregistrarea la ONRC.

În cazul în care îți place Stup-ul și vrei să legăm o prietenie de durată, colegele nostre din agenția BT îți vor oferi toate informațiile necesare, iar dacă te hotărăști să deschizi un cont curent la BT, acesta te va aștepta gata pregătit odată cu înregistrarea firmei.

Apoi, dacă ești interesat de o soluție de facturare sau/și de contabilitate, inclusiv servicii de contabilitate, îi găsești pe partenerii noștri de la SmartBill și firmele contabile partenere, care îți vor arăta cum poți folosi aceste tool-uri încă din prima zi. Sunt simple, intuitive, iar partenerii rămân la dispoziția ta cât timp e nevoie pentru a te acomoda cu acestea.

În funcție de ce vrei să faci este posibil să ai nevoie și de casă de marcat încă din primele zile. Nu-i nimic. Avem și casă de marcat. Așa cum e posibil, adică foarte posibil :), să fie necesar și util și un POS. Nu-i nimic. Avem și POS.

Cu toate astea, credem că ai logistica necesară pentru a da drumul la business. Altfel spus – te descurci :). Și pentru că vrem ca lumea să te cunoască încă din prima zi, partenerii noștri de la MTH Digital îți oferă un cadou de “afacere nouă” – setare business pe Google Maps și deschiderea unui canal de online – Facebook Business sau Instagram. Ideile noi și crețe merită să fie cunoscute încă din prima zi.

Multe, nu? Sunt – însă nu ești singur. O mai ții minte pe colega de la începutul articolului? Ea va avea grijă astfel încât totul să se întâmple rapid și cu folos. Iar după asta, o bună perioadă, pentru că ești una din afacerile născute în Stup, o să mai primești tot felul de goodies de la toți partenerii noștri de business. Pentru că toți vrem să te vedem crescând frumos și sănătos :). Cum începi? Simplu. Cu o programare aici pe btstup.ro. Haide, pornește-ți business-ul cu noi în Stup.

Oamenii din Stup

#SeFaceLaStup

Dacă îți place, spune-le și prietenilor tăi 😊

Vrei sa participi la un workshop antreprenorial?

În Stup găsești tot felul de evenimente.

Află mai mult

Articole similare

15 AUGUST 2023   |   5 minute

Un nou început #SeFaceLaStup cu Alexandra

Află mai multe

03 OCTOMBRIE 2023   |   4 minute

Un nou început #SeFaceLaStup cu Alexandru

Află mai multe

26 SEPTEMBRIE 2023   |   4 minute

Un nou început #SeFaceLaStup cu Maria

Află mai multe