Invită-ți prietenii

Știi pe cineva la început de drum în afaceri? Ai un prieten antreprenor? Mai mulți? Spune-le și lor despre Stup!

Te rugăm să te asiguri că persoana pe care o recomanzi este de acord să ne comunici e-mailul său și verifică dacă l-ai scris corect.

Hai să vezi ce poți face în Stup!

Dacă îți place, spune-le și prietenilor tăi 😊

21 IULIE 2022   •   Cât te reținem cu cititul? 3 minute

Ești antreprenor? Sau te gândești să te faci antreprenor? Pe fugă tot timpul, este? Hai să ne gândim un pic de câte ori ai avut nevoie de o informație sau de o soluție în business-ul tău și nu ai știut la cine să apelezi. De câte ori te-ai gândit că te-ar ajuta să vinzi mai mult - poate un site nou sau chiar un magazin online - și nu ai știut încotro să o apuci? De câte ori te-ar fi ajutat să poți emite o factură direct de pe telefon? Doar că soluțiile nu vin singure la noi :). Cred că au fost suficiente momente în care ai fi avut nevoie de o informație, de un sfat, de un produs sigur. Cu toții am avut astfel de momente. Și atunci ce facem ? Apelăm la un prieten – poate știe el, sau poate știe pe cineva care știe, sau poate acel cineva știe pe altcineva ….. sună cunoscut, nu? :). Ei bine, tocmai de asta ne-am gândit că ți-ar fi mult mai ușor dacă o bună parte din lucrurile care te interesează le-ai găsi într-un singur loc, oricând ai nevoie de ele. Noi l-am numit Stup.

Este un spațiu nou-nouț în București, în care am adunat o seamă de produse și servicii necesare oricărui business, fie că este la început de drum, fie că este deja pe drum :). O să găsești aici pe cineva cu care să poți discuta despre orice te interesează aplicat pe afacerea ta, o să poți să îți iei cele necesare business-ului, beneficiind de suport tot timpul. Chiar așa - pentru că Stupul este un loc în care se fac lucruri.

Vrei să îți faci un business? Hai în Stup! Poți discuta cu cineva despre toate aspectele care te interesează legat de înființarea firmei și poți apela la serviciul de înființare firmă direct de aici, poți deschide un cont bancar, poți lua o soluție de facturare sau/și de contabilitate, poți lua o casă de marcat dacă ai nevoie. Știi prea bine că fără ele nu prea poți funcționa încă din prima lună. Le poți lua pe toate sau doar ce consideri că îți este util. Tu alegi. Iar noi te ajutăm să deschizi porțile online-ului cu un cont de facebook business sau insta potrivit planurilor tale.

Dacă ai deja un business și te gândești să încerci online-ul, hai în Stup! Îți va fi ascultată povestea și vei fi consiliat vizavi de ce ți s-ar potrivi în online – poate un site, poate un magazin online al tău, poate o colaborare cu un marketplace. Odată ce te hotarăști care ar fi soluția cea mai potrivită, tot în Stup o poți implementa. Iar când e gata, stăm și povestim împreună despre cum ar trebui să promovăm treaba asta, despre ce acțiuni ar trebui să faci în zona de marketing digital. Alegi dacă le faci tu sau le lași în seama noastră.

Ar fi mai multe de spus vizavi de ce poți găsi aici: semnatură electronică, servicii de recrutare și servicii medicale pentru angajații tăi, consultanță pentru a da sau a lua un business în franchiză, suport pe partea legală, informații despre partenerii tăi comerciali, consiliere pe orice întrebare legată de accesarea diverselor fonduri europene. Despre orice ar fi vorba, ai consiliere și suport în utilizare și beneficiezi de prețuri bune, făcute doar pentru Stup. În rest nu există nici un fel de taxă de membru sau alt cost similar. .

Avem și o agenție bancară care se ocupă exclusiv de antreprenori, oferind consultanță pentru orice întrebare și suport direct în folosirea tool-urilor digitale. Aici – direct în Stup. Plus o mare echipă de oameni pricepuți în finanțarea afacerilor mici.. În câteva zile ei vin cu finanțarea potrivită. Și multe evenimente și întâlniri în care poți afla multe lucruri și poți face networking easy.

Avem cam de toate, după cum vezi. Și mai cu seamă cafea bună :). Dacă ți-am trezit interesul cu ceva anume, fă-ți o programare și hai să vorbim despre asta. Dacă ești doar curios, te invităm la un tur de Stup. Petrece o oră cu noi și așa o să îți dai seama mai bine despre ce e vorba. Ne găsești aici tot timpul, de luni până vineri. Și să nu te gândești că trebuie să fii client BT pentru a avea access la toate astea, că nu trebuie. E suficient să fii antreprenor sau să îți dorești să devii unul.

Abia așteptăm să ne cunoaștem. Hai în Stup!
Oamenii din Stup

#SeFaceLaStup

Dacă îți place, spune-le și prietenilor tăi 😊

Vrei sa participi la un workshop antreprenorial?

În Stup găsești tot felul de evenimente.

Află mai mult

Articole similare

08 AUGUST 2023   |   5 minute

Un nou început #SeFaceLaStup cu Antonia

Află mai multe

03 OCTOMBRIE 2023   |   4 minute

Un nou început #SeFaceLaStup cu Alexandru

Află mai multe

26 SEPTEMBRIE 2023   |   4 minute

Un nou început #SeFaceLaStup cu Maria

Află mai multe