Invită-ți prietenii

Știi pe cineva la început de drum în afaceri? Ai un prieten antreprenor? Mai mulți? Spune-le și lor despre Stup!

Te rugăm să te asiguri că persoana pe care o recomanzi este de acord să ne comunici e-mailul său și verifică dacă l-ai scris corect.

Afacerea ta in online incepe in Stup

Dacă îți place, spune-le și prietenilor tăi 😊

21 IULIE 2022   •   Cât te reținem cu cititul? 3 minute

Bună! Te-a pus online-ul pe gânduri lately? Te gândești că ți-ar prinde bine un site nou pentru ca lumea să vadă, să înțeleagă mai bine ce faci în business-ul tău? Sau poate te gândești mai departe de atât – chiar să vinzi online, fie că e vorba de un marketplace sau de magazinul tău propriu. Cu siguranță ar aduce un boost în vânzări. Pe de altă parte știu că te gândești că nu e chiar simplu – în primul rând ce să alegi: magazin, marketplace sau doar site, apoi – cum rămâne cu toată logistica necesară – poze și alt tip de conținut pentru site, servicii de curierat, cerințe legale minime, promovare și marketing digital. Nu sunt puține lucruri de care să te ocupi. De asta ne-am gândit cum am putea ajuta noi – oamenii din Stup.

Hai să vezi ce ai putea face aici. Pentru început, este bine să vezi ce ți s-ar potrivi. Și asta tinând cont de produsul/serviciul pe care îl vinzi, de ce avantaje competitive ai și de planurile tale de dezvoltare. Despre toate acestea vei discuta cu partenerii noștri de la MTH Digital, care îți pot indica ce canal de online ți se potrivește ție cel mai bine. Sigur – tu poți alege orice crezi că este în linie cu ce îți dorești pentru business-ul tău.

În cazul în care te hotărăști să mergi pe ideea de site sau de magazin online, partenerii noștri de la GoMag te vor asista în tot acest demers – acela de a-ți face site sau magazin online. Dincolo de zona de consiliere necesară, poți apela la serviciile conexe necesare, deja pregătite pentru tine – poze produs site, servicii de curierat, consiliere legală pentru toată partea de termeni & condiții, servicii de plată (e-comm) necesare funcționării magazinului. Toate în Stup, tratate integrat, astfel încât să poți primi site-ul sau magazinul online “la cheie” cât mai repede.

Dacă vrei să încerci să vinzi pe un marketplace, Baselinker, tot partenerii Stup, îți asigură integrarea solicitată, împreună cu serviciile conexe necesare. Adică cele enumerate mai sus pentru magazinul online.

Ai înțeles până acum că rămânem împreună până când dăm soluția gata. Și iesim cu ea în lume :) Acum, că avem totul pregătit trebuie să ne apucăm să vindem. Iar pentru asta clar avem nevoie de promovare, de marketing digital.

Acum, că avem totul pregătit trebuie să ne apucăm să vindem. Iar pentru asta clar avem nevoie de promovare, de marketing digital. Pentru asta ne întoarcem la cei de la MTH Digital care te vor consilia vizavi de ce ar trebui să faci în zona asta pe mai departe. Iar dacă vrei, te pot asista direct cu serviciile necesare – de la setare de brand, poze & naming până la organizarea de campanii de marketing digital.

Nu e puțin, știm. Însă nici un business în online nu este simplu de dus astfel încât să obții rezultatele dorite. Faptul că în Stup găsești consilierea și suportul necesar de la oameni care se pricep bine la zona asta, te ajută să economisești mult timp și să alegi bine :) După cum îți spuneam totul începe cu o discuție. Așa că haide, fă-ți o programare și o să vezi despre ce e vorba. Te așteptăm cu o cafea bună și vibe pe măsură.

Oamenii din Stup

#SeFaceLaStup

Dacă îți place, spune-le și prietenilor tăi 😊

Vrei sa participi la un workshop antreprenorial?

În Stup găsești tot felul de evenimente.

Află mai mult

Articole similare

01 AUGUST 2023   |   5 minute

Un nou început #SeFaceLaStup cu Ștefan

Află mai multe

26 SEPTEMBRIE 2023   |   4 minute

Un nou început #SeFaceLaStup cu Maria

Află mai multe

19 SEPTEMBRIE 2023   |   4 minute

Un nou început #SeFaceLaStup cu Adrian

Află mai multe