Invită-ți prietenii

Știi pe cineva la început de drum în afaceri? Ai un prieten antreprenor? Mai mulți? Spune-le și lor despre Stup!

Te rugăm să te asiguri că persoana pe care o recomanzi este de acord să ne comunici e-mailul său și verifică dacă l-ai scris corect.

Despre Stup, cu Sergiu Mircea

Dacă îți place, spune-le și prietenilor tăi 😊

28 IULIE 2022   •   Durata: 4:59 minute

Sergiu Mircea: “Stup este un hotspot în care ar trebui să se creeze efervescență, să fie combustie de idei”

Ce este Stup?

“Cred că este un hotspot (…) în care ar trebui să se creeze efervescență, să fie combustia aia de idei, care cred că e tot mai importantă în economia asta în care suntem noi acum, o economie bazată pe knowledge, în care ideile bune, klowledgeul, accesul la informație îți aduc beneficii exponențiale, dacă le folosești. Și, ca să le folosești, undeva trebuie să le afli, trebuie să cunoști oamenii, un loc în care se nasc idei, și poate chiar începi să execuți un pic, pentru că o să avem zone în care putem să înființăm firme, să ajutăm antreprenorii sau pe cei care doresc să devină antreprenori să intre în problema.”

Din ce nevoi s-a născut Stup?

“(…) Pornește și de la o nevoie a băncii de a fi lângă clienți, de a învață tot timpul de la client și de a fi acolo unde sunt clienții. Apoi pornește de la nevoi ale oamenilor, pentru că altfel nu ar fi reușit să aducă clienți aici, să fie relevant pentru clienți, și sunt nevoi de a se întâlni, de a schimba idei, de a învață. Cred că astea sunt nevoile principale. Restul se puteau poate obține, chiar dacă dispersat, din alte locuri, dar astea poate nu se puteau obține.”

Cum ați ales partenerii Stup?

“După pilonii principali pe care vrem să construim Stupul, unde vrem să fim relevanți pentru antreprenori, și mai departe cred că am ales oameni care să fie între cei mai buni, în ceea ce fac.”

Dacă îți place, spune-le și prietenilor tăi 😊

Vrei sa participi la un workshop antreprenorial?

În Stup găsești tot felul de evenimente.

Află mai mult

Video-uri similare

20 IULIE 2022   |   5:41 minute

Despre Stup, cu Tibi Moisă

Află mai multe

20 IULIE 2022   |   4:04 minute

Despre Stup, cu Adnana Popa

Află mai multe

20 IULIE 2022   |   4:05 minute

Despre Stup, cu Monica Jitariuc

Află mai multe