Invită-ți prietenii

Știi pe cineva la început de drum în afaceri? Ai un prieten antreprenor? Mai mulți? Spune-le și lor despre Stup!

Te rugăm să te asiguri că persoana pe care o recomanzi este de acord să ne comunici e-mailul său și verifică dacă l-ai scris corect.

F*ckup Nights Bucharest: povesti despre esec

Detalii eveniment

Punem mereu membrii din comunitatea noastra pe primul loc, asa ca iti oferim posibilitatea sa participi si la evenimentele partenerilor nostri.

F*ckup Nights Bucharest este deja un fenomen cunoscut in peisajul bucurestean si face parte din seria de evenimente care au loc la nivel global, in 215 de orase din 62 de tari din intreaga lume.

Evenimentul se concentreaza pe abordarea constructiva a esecurilor profesionale si se adreseaza, in egala masura, micilor si marilor antreprenori, celor care lucreaza in corporatii si liber profesionistilor.

Cea de a 21-a editie a evenimentului aduce pe scena patru speakeri remarcabili din diferite domenii de business:

Dragos Ekart – Fondator CyberAxo Romania

Animat de dorinta de a urma traditia familiala in antreprenoriat, Dragos a explorat diverse domenii de activitate, de la software si e-commerce, pana la stabilirea unui focus pe marketingul online. Ceea ce a inceput ca un proiect modest, s-a dezvoltat rapid intr-un birou modern situat in zona de nord a Bucurestiului. 

Dragos considera ca "exista doua moduri principale prin care omul invata: imitand pe altii si prin propriile esecuri. Esecul este un element esential in procesul de invatare, deoarece ne ofera lectii valoroase

Oana Pascu – Fondator Complice.ro

Oana are experienta de peste 20 de ani in mediul corporate, si in ultimii 7 ani, antreprenoriat orientat catre oameni si solutii experientiale care le sustin cresterea profesionala si dezvoltarea personala.

A fost "complice" pentru oferirea de beneficii experientiale, solutii de recunoastere si premiere pentru companii precum Avon, Alef, Bitdefender, HP, Inditex, Radcom, etc.
Cand se gandeste la esec, Oana adopta doua perspective: „Prima este cea a esecurilor cu efecte imediate: acestea ofera o oportunitate extraordinara de invatare, iar a doua este cea a esecurilor periculoase: pe care le realizezi tarziu, iar efectele sunt adesea grave si greu de reparat."

Tudor Cosaceanu – Vicepresedinte regional UiPath Romania si Moldova

Tudor are peste 15 ani de experienta in diverse roluri in industria software-ului enterprise si ocupa, din 2023, functia de Vicepresedinte Regional pentru Romania si Moldova la UiPath, o platforma de automatizare alimentata de AI recunoscuta pentru cresterea sa rapida la nivel global.

Tudor este de parere ca: „Nu trebuie sa iti fie frica sa iti exprimi ideile, daca tu consideri ca sunt corecte, chiar daca poti fi concediat pentru asta.
 
Calin Cindea – co-fondator Maidan

Inspirat de o calatorie revelatoare in Nepal, Calin a decis sa imbratiseze antreprenoriatul. Aceasta experienta i-a oferit curajul de a iesi din zona de confort si de a explora orizonturi noi, conducandu-l pe calea independentei profesionale de-a lungul ultimilor 8 ani.

Calin considera ca fiecare succes este rezultatul unui lung sir de esecuri. El crede cu tarie ca abilitatea de a depasi esecurile reprezinta trasatura definitorie a antreprenorilor de succes

Hai in Stup, pe Calea Serban Voda206 sa afli mai multe despre cum “esecul” nu este decat un pas in calea catre succes!

Informatii eveniment

Data  •  23/05/2024
Ora   •  18:30 - 21:00
Locatia   •  Stup
Număr de locuri   •  150
Pret eveniment   •  0 lei
D

Acest eveniment s-a încheiat 😔.
Nu-ți face griji, avem o multime de alte evenimente potrivite pentru tine.

Vreau să mă înscriu
înscrie-te