Invită-ți prietenii

Știi pe cineva la început de drum în afaceri? Ai un prieten antreprenor? Mai mulți? Spune-le și lor despre Stup!

Te rugăm să te asiguri că persoana pe care o recomanzi este de acord să ne comunici e-mailul său și verifică dacă l-ai scris corect.

Povesti despre esec: F*ckup Nights Bucharest

Detalii eveniment

Cui se adreseaza? – Antreprenorilor, mediului de business si oamenilor interesati sa afle povesti despre esec

F*ckup Nights Bucharest este deja un fenomen cunoscut in peisajul bucurestean si face parte din seria de evenimente care au loc la nivel global, in 215 de orase din 62 de tari din intreaga lume.

Evenimentul se concentreaza pe abordarea constructiva a esecurilor profesionale si are misiunea de a te invata cum sa gestionezi obstacolele din viata profesionala.

Cea de a 19-a editie a evenimentului aduce laolalta patru speakeri remarcabili din diferite domenii de business:

Gina Matei - Leadership Coach si co-fondator @Performant Company
 

Gina este un leadership coach cu o abordare unica. Isi dedica expertiza pentru a sprijini liderii din diverse organizatii globale, ajutandu-i sa isi descopere resursele interne si sa isi maximizeze potențialul. Vede esecul nu ca pe un obstacol, ci ca pe un catalizator al progresului.

Mihai Panfil – Fondator Origo Coffee

Cu o cariera de aproape doua decenii in ospitalitate, Mihai a lansat Origo in 2013. Este recunoscut ca un consultant de top in acest domeniu, avand acreditari internationale si o vasta experienta in jurizarea competitiilor de cafea. In viziunea sa antreprenoriala, Mihai considera ca riscul de a nu lua nicio decizie este mai mare decat a face greseli.

Gabriel Diaconu - medic psihiatru
 

Gabriel este un medic psihiatru cu o bogata experienta de 15 ani, specializat in psiho-traumatologie si suicidologie. Conduce o clinica de psihiatrie de 9 ani si a avut un rol semnificativ ca co-director in cadrul unei secțiuni a Asociatiei Mondiale de Psihiatrie. Gabriel abordeaza esecul ca pe o parte esentiala a procesului de invatare si crestere, subliniind ca acestea i-au conturat succesul si dezvoltarea profesionala.

Matei Stanculescu – Psihoterapeut si Co-fondator al Centrului EKA

Matei este un psihoterapeut, trainer si coach cu o vasta experienta in diverse industrii, de la tech la media. A condus initiative de dezvoltare a performantei in top management si a co-fondat Centrul Eka in Romania. Matei considera ca esecul nu este sfarsitul caii, ci parte din parcurs si ca nu exista poveste de succes pe lumea asta care sa nu fi trecut prin hopuri majore

Hai in Stup, pe Calea Serban Voda 206 sa afli mai multe despre experientele invitatilor!

Informatii eveniment

Data  •  20/11/2023
Ora   •  18:30 - 21:00
Locatia   •  Stup
Număr de locuri   •  180
Pret eveniment   •  0 lei
D

Acest eveniment s-a încheiat 😔.
Nu-ți face griji, avem o multime de alte evenimente potrivite pentru tine.

Vreau să mă înscriu
înscrie-te