Invită-ți prietenii

Știi pe cineva la început de drum în afaceri? Ai un prieten antreprenor? Mai mulți? Spune-le și lor despre Stup!

Te rugăm să te asiguri că persoana pe care o recomanzi este de acord să ne comunici e-mailul său și verifică dacă l-ai scris corect.

F*ckup Nights Bucharest

Detalii eveniment

Cui se adreseaza? – Antreprenorilor, mediului de business si oamenilor interesati sa afle povesti despre esec

Ce nivel de cunostinte este necesar? – Basic

F*ckup Nights Bucharest este deja un fenomen cunoscut in peisajul bucurestean si face parte din seria de evenimente care au loc la nivel global, in 215 de orase din 62 de tari din intreaga lume.

Evenimentul se concentreaza pe abordarea constructiva a esecurilor profesionale si are misiunea de a te invata cum sa gestionezi obstacolele din viata profesionala, pe care toti le avem...  te incurajeaza sa privesti situațiile dificile ca fiind oportunitati de invatare.

A 17-a editie a evenimentului aduce laolalta patru speakeri remarcabili din diferite domenii:

Andreea Irimia – Think Healthy

Andreea Irimia este creator de conținut pe platforma Think Healthy unde promoveaza si sustine un stil de viata sanatos. Ea crede ca esecurile sunt puncte de cotitura spre ceea ce trebuie sa facem si din care invatam despre noi.

Camelia Cavadia - scriitor si Managing Partner la Fabrica de PR

Camelia Cavadia este o personalitate marcanta in domeniul televiziunii si al literaturii din Romania. In ciuda succesului sau, pentru Camelia frica de esec este mai grava decat esecul in sine, deoarece aceasta poate fi paralizanta si poate impiedica oamenii sa incerce sa-si atinga obiectivele.

Lucia Antal - Head of Research and Development la PROTV

Lucia Antal este o prezenta impresionanta in lumea media, iar ca Head of Research and Development, Lucia este responsabila de strategia si dezvoltarea canalelor din trustul PRO TV. Lucia sustine ca „esecul este inevitabil, dar modul in care il gestionezi poate face o mare diferenta”.

Raluca Hagiu - Director de Comunicare si PR la Ivatherm

Raluca Hagiu are o experienta vasta in jurnalism si comunicare, fost redactor-sef al publicatiei Bolero si al revistei Unica. Raluca compara esecul cu febra musculara “provoaca durere si inflamație in corp, dar ne ajuta sa ne adaptam si sa devenim mai puternici”

Hai in Stup, pe Calea Serban Voda 206 sa afli cum esecul te ajuta sa te dezvolti!

Informatii eveniment

Data  •  25/05/2023
Ora   •  18:30 - 21:30
Locatia   •  Stup
Număr de locuri   •  200
Pret eveniment   •  0 lei
D

Acest eveniment s-a încheiat 😔.
Nu-ți face griji, avem o multime de alte evenimente potrivite pentru tine.

Vreau să mă înscriu
înscrie-te