Invită-ți prietenii

Știi pe cineva la început de drum în afaceri? Ai un prieten antreprenor? Mai mulți? Spune-le și lor despre Stup!

Te rugăm să te asiguri că persoana pe care o recomanzi este de acord să ne comunici e-mailul său și verifică dacă l-ai scris corect.

Povesti despre esec: F*ckup Nights Bucharest

Detalii eveniment

Cui se adreseaza? – Antreprenorilor, mediului de business si oamenilor interesati sa afle povesti despre esec

F*ckup Nights Bucharest este deja un fenomen cunoscut in peisajul bucurestean si face parte din seria de evenimente care au loc la nivel global, in 215 de orase din 62 de tari din intreaga lume.

Evenimentul se concentreaza pe abordarea constructiva a esecurilor profesionale si are misiunea de a te invata cum sa gestionezi obstacolele din viata profesionala, pe care toti le avem...  te incurajeaza sa privesti situatiile dificile ca fiind oportunitati de invatare.

A 18-a editie a evenimentului aduce laolalta patru speakeri remarcabili din diferite domenii:

Vlad Hancu- Co-Fondator Shoteria

Vlad si-a inceput cariera ca negociator in asigurari, a trecut la managementul unei crame de vin in Ardeal, apoi a pus bazele Calif, iar momentan conduce Shoteria. Vlad considera ca esecul este „raul necesar, acel ceva fara de care nu pot evolua”, adaugand ca „un shot in fund, milioane de pasi inainte”.

Anca Gheorghe – Head of Business la DIUD

Anca este o adevarata experta in organizarea evenimentelor si productia video. Fiecare proiect este pentru ea o provocare pe care o abordeaza cu pasiune si creativitate. Esecul? Nu o sperie, ci il priveste ca pe o oportunitate de crestere si invatare.

Octavian Vucmanovici – CEO Vifrana

Lumea antreprenoriatului l-a atras pe Octavian ca un magnet inca din tinerete. A activat pe multiple piete si in varii domenii: de la comertul in zona libera la turism, trecand prin industria parchetului de lux si gasindu-si in final pasiunea in viticultura. Pentru Octavian, esecul nu inseamna sfarsitul drumului, ci o oportunitate de crestere si invatare.

Informatii eveniment

Data  •  24/08/2023
Ora   •  18:30 - 21:30
Locatia   •  Stup
Număr de locuri   •  200
Pret eveniment   •  0 lei
D

Acest eveniment s-a încheiat 😔.
Nu-ți face griji, avem o multime de alte evenimente potrivite pentru tine.

Vreau să mă înscriu
înscrie-te