Invită-ți prietenii

Știi pe cineva la început de drum în afaceri? Ai un prieten antreprenor? Mai mulți? Spune-le și lor despre Stup!

Te rugăm să te asiguri că persoana pe care o recomanzi este de acord să ne comunici e-mailul său și verifică dacă l-ai scris corect.

Navigand catre un mindset de crestere prin coaching

Detalii eveniment

Punem mereu membrii din comunitatea noastra pe primul loc, asa ca iti oferim posibilitatea sa participi la o parte din evenimentele partenerilor nostri.

Andreea Nate- Professional Certified Coach (PCC) si HR Business Partner si Raluca Popa- Leadership coach certificata international la nivel ACC iti vor face cunostinta cu activitatea Organizatiei Internationale Coaching Federation si te vor ajuta in identificarea barierelor care blocheaza mentalitatea de crestere.

Cu accent pe principiile coaching-ului, acest workshop isi propune sa iti ofere instrumente si perspective noi, astfel incat, sa poti explora si dezvolta un mindset de crestere, atat in context de business, cat si in viata personala.

Prin interactiunea activa, schimbul de idei si aplicarea practica a conceptelor, se va crea cadrul sustinut pentru construirea, realizarea, elaborarea unor actiuni concrete pentru ca tu sa iti imbunatatesti modul de gandire si actiune.

Te invitam in Stup, pe Calea Serban Voda 206 la un workshop aplicat despre cultivarea mentalitatii de crestere.

Informatii eveniment

Data  •  22/11/2023
Ora   •  18:30 - 20:30
Locatia   •  Stup
Număr de locuri   •  10
Pret eveniment   •  0 lei
D

Acest eveniment s-a încheiat 😔.
Nu-ți face griji, avem o multime de alte evenimente potrivite pentru tine.

Vreau să mă înscriu
înscrie-te